دوشنبه ۷ مهر ۱۴۰۴ - ۲۰:۲۲
۰ نفر

جنبش مقاومت اسلامی فلسطین «حماس» برای آزادی اسرا در چارچوب توافقی برای پایان جنگ و عقب‌نشینی اشغالگران از غزه اعلام آمادگی کرد.

طاهر النونو

به گزارش همشهری آنلاین، «طاهر النونو» از رهبران جنبش حماس در گفت‌وگو با تلویزیون العربی گفت: ما در آزادی اسرا در چارچوب یک توافق برای پایان جنگ علیه غزه و تضمین عقب نشینی نیروهای اشغالگر جدیت داریم.

وی افزود: تا این لحظه هیچ نسخه‌ای از طرح آمریکا به دست ما نرسیده و ما در مذاکرات در خصوص طرح کنونی آمریکا مشارکت نداشته‌ایم.

النونو خاطرنشان کرد ما همچنین برای آتش بس بلند مدت آمادگی داشته و پیشنهاد مصر برای تشکیل یک مدیریت مستقل برای نوار غزه را می‌پذیریم.

عضو ارشد حماس خاطرنشان کرد: ما در صورتی که طرح آمریکا تضمین کننده حقوق و منافع فلسطینی باشد آن را مورد بررسی قرار می‌دهیم و تمایلی به ادامه جنگ نداشته و به طور کلی هر پیشنهادی که در تعارض با منافع فلسطینیان نباشد را مورد بررسی قرار می‌دهیم.

النونو همچنین گفت جنبش مقاومت اسلامی فلسطین برای توافق با تشکیلات خودگردان فلسطین به منظور تشکیل دولت وفاق ملی برای مدیریت غزه و کرانه باختری آماده است.

کد خبر 982265
منبع: ایسنا

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار غرب آسیا

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha